Over stalen deuren

Welkom op Buitendeurenvanstaal.com

Stalen buitendeurenStalen deuren zijn tegenwoordig helemaal hip en trending. Alles moet er tegenwoordig zo industrieel als mogelijk uit zien. Zo ook de deuren. Deuren van steigerhout zijn in, maar dus ook stalen deuren. Dat is niet zonder reden. De deuren van staal zien er oerdegelijk en erg mooi uit. Bovendien zijn ze tijdloos, waardoor er niet snel de behoefte zal ontstaan om ze te vervangen door andere deuren.

Alle vormen, kleuren, soorten en maten

Stalen deuren zijn niet allemaal hetzelfde. De ene stalen deur is de andere niet. Stalen deuren zijn in vrijwel elke denkbare kleur te krijgen, al wordt er uiteraard meestal gekozen voor de echte staalkleur, omdat dat juist die industriƫle look geeft die mensen zo adoreren. Mocht je echter een andere kleur willen dan is dat vaak ook geen enkel probleem. Let wel op dat staal vrij lastig zelf te schilderen is, en je dus het beste de deur in de kleur kunt bestellen die je uiteindelijk zelf wil hebben.


De maten van de deuren zijn ook vrij flexibel. Natuurlijk kun je een stalen deur niet even afzagen of anderszins inkorten, maar in de fabriek worden de deuren meestal op maat gemaakt.


Ook het kiezen voor een deur met bijvoorbeeld een doorkijkje is geen probleem. De meeste stalen deuren bevatten immers vrij veel glas, waardoor ze voor een heel lichte ruimte zorgen.

Veiligheid

Een andere reden waarom stalen deuren vaak gekozen worden, is omwille van de veiligheid. Stalen deuren zijn extreem sterk en daardoor heel veilig. Zeker in combinatie met stevige, grote sloten is de deur nauwelijks te forceren. Een inbreker moet daardoor wel van heel goede huize komen wil hij de deur open kunnen krijgen zonder over de sleutel te beschikken.


Natuurlijk is het wel zaak de beveiliging van de rest van de woning op orde te hebben. De keten is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Contact gegevens.


Westeind 161b

3351 AN Papendrecht


Tel.: +31 (0) 622 696 555


Whatsapp: +31 (0) 612 263 012


Email: buitendeurenvanstaal.com


Openingstijden:


Ma-Vrij  08.00 - 12.00   13.00 - 16.30


Wij verzoeken u vriendelijk om van te voren even te bellenBuitendeurenvanstaal

buitendeurenvanstaal1
buitendeurenvanstaal
WhatsApp Image 2020-01-14 at 10.07.40(1)
capelle4
capelle3